Hoofdsponsor:logo_Sanidrome Bouter_FC

 

 

 

www.bouterbv.nl

 

Voor uw onderneming is deze vraag zeer relevant. Sponsoring mag wat kosten, maar moet ook zeker wat opleveren. Waarom zou u VVAC sponsoren?Sponsoring is voor uw onderneming een middel om o.a. de volgende doelstellingen te realiseren:
Vergroten/handhaven van de naamsbekendheid

  • Opbouwen of veranderen van uw imago
  • Opbouwen goodwill
  • Contacten leggen met zakenrelaties
  • Motivatie eigen personeel

Dit zijn de meest gestelde doelstellingen met betrekking tot sponsoring. Daarnaast wordt door ondernemingen gesponsord, omdat men een vereniging een warm hart toedraagt: zakelijke belangen spelen hierbij een ondergeschikte rol.VVAC treedt op verschillende manieren naar buiten. Hierbij valt te denken aan het clubblad, krantenartikelen, regionaal nieuws, bestuurscorrespondentie en natuurlijk de elftallen die elke week weer de vereniging vertegenwoordigen in de Alblasserwaard en omstreken. Al deze verschillen vormen van “communicatie naar de buitenwereld toe” kan uw onderneming aangrijpen als reclamedragers voor uw onderneming.VVAC biedt u dus vele mogelijkheden om uw onderneming onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

Mocht u na het lezen van deze informatie meer willen weten over sponsoring, neemt u dan gerust contact met ons op. E-mail: sponsoring@vvac.nl.

 

rabobank1

Pin It