MO13-1Vorige week zaterdag mochten wij met de MO13 helemaal naar Zeeland om de halve finale te spelen in de bekerstrijd. We gingen al om 8:00 op pad.

We gingen ervan uit dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, maar achteraf viel dat gelukkig mee. In de eerste 5 minuten hadden we ons eerste puntje dankzij Noor te pakken. We kregen gelijk de kracht om door te zetten. Kort erna viel de 2-0, mede dankzij Noor. Helaas kreeg ik er toen eentje tegen, kon er echt niet bij. Gelukkig had ik er al een aantal uitgehouden, eentje kon net.

Toen kwam het laatste doelpunt, in de eerste helft. Alweer mocht Noor scoren. In de 2de helft vielen er geen doelpunten meer.

De MO13 heeft dus afgelopen zaterdag een hele mooie prestatie neergelegd, we zitten net als vorig jaar weer in de Bekerfinale. We hebben uiteindelijk zaterdag 3-1 gewonnen in Zeeland en mogen 10 Juni de Finale spelen. We zijn dit seizoen jammergenoeg geen kampioen geworden in de competitie, maar hopen dus wel net als vorig jaar met die beker thuis te komen. We gaan ervoor!!

Marina Romijn keeper MO13

Pin It