Nieuws - VVAC

Nieuws

Nieuws

Goedemorgen Nederland maakt opnamen op De Put; uitzending vrijdagochtend 22 september

20 september 22:30  Voor het tv-programma 'Goedemorgen Nederland' zijn er woensdagavond opnamen gemaakt op De Put. Het betreft een item, aan de vooravond van de competitiestart, over het teruglopende aantal vrijwilligers in het verenigingsleven.meer »

567x gelezen

Grote Clubactie start zaterdag 23 september

20 september 22:15  Beste kids, Het is weer zover. De Grote Clubactie gaat op zaterdag 23 september weer van start ! We hebben dit jaar 157 deelnemers vanaf de JO8 tot met de JO14. Note: ook voor al onze voetballende meisjes die momenteel geen team hebben en enkel trainen, zijn er boekjes gemaakt. Hier zitten twee enveloppen in de doos voor MO11 en MO13.meer »

127x gelezen

Opening nieuwe kunstgrasvelden op zaterdag 9 september

5 september 21:15  Het kan niemand zijn ontgaan: tijdens de zomerstop is ons C-veld voorzien van een prachtige kunstgrasmat. Én we krijgen er een kunstgras-pupillenveld bij.meer »

571x gelezen

Rabobank ClubSupport: stem op VVAC

3 september 20:45  Maandag 4 september start de Rabobank ClubSupport waarmee Rabobank Lek en Merwede lokale verenigingen en stichtingen financieel een warm hart toedraagt. Leden van de Rabobank kunnen online stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.meer »

193x gelezen

Pilot met vernieuwde spelregels voor O13-teams

3 september 20:00  De KNVB zet zich in voor een (veilige) omgeving waar spelers/speelsters met plezier (steeds) beter leren voetballen. Daarnaast willen we graag dat het voetbal zo aantrekkelijk, sportief en eerlijk mogelijk wordt gespeeld. Om de aantrekkelijkheid, sportiviteit en eerlijkheid te bevorderen worden er allerlei ontwikkelingen in het voetbal doorgevoerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan de optimale wedstrijdvormen pupillen (O6 t/m O12).meer »

229x gelezen

Jungheim Boomkwekerijen en Firma G. IJzerman nieuwe hoofdsponsors van VVAC

1 september 8:15  Jungheim Boomkwekerijen en Firma G. IJzerman zijn met ingang van dit seizoen de nieuwe hoofdsponsors van VVAC.meer »

929x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!