VVAC VR1 ijzersterk tegen concurrent IFC: 6-0

Datum

10 maart 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

VVAC VR1 heeft zaterdagmiddag op De Put bijzonder goede zaken gedaan door de hoofdmacht van de dames uit Hendrik Ido Ambacht met 6-0 te verslaan.

De start van VVAC was goed. Na 3 minuten lag de bal al in het netje door Marlies Terlouw, maar het doelpunt werd afgekeurd naar vermeend duwen. Daarna was er zo’n 20 minuten een heel rommelige fase.

Na 15 minuten deed IFC van zich spreken maar VVAC-goalie Evelien Kamperman keerde de bal geweldig, door attent te reageren. In de 35e minuut was het aan de andere kant wel raak, waar Marlies Terlouw door de verdediging sneed en de bal hoog in de touwen kon schieten 1-0.

Na rust  was het genieten voor het Ottolandse publiek. In de 51e minuut was het Jasja van der Grijn die de bal van zo’n 25 minuten in de kruising schoot.  Na de 2-0 werden de ruimtes op het Ambachtse middenveld groter, en kon VVAC nog beter tussen de linies door spelen. In de 60e minuut resulteerde dit in een geweldige pegel van Marlies Terlouw die de paal deed trillen, de rebound was weer voor VVAC waarna Jasja van der Grijn met haar linker de bal in de linkerbenedenhoek kon schieten.

VVAC rook bloed en ging door, vervolgens was het weer Marlies Terlouw die haar tweede van de middag kon scoren. Danielle de Ruiter en Lisanne de Koning bepaalden de eindstand uiteindelijk op 6-0.

VVAC VR1 speelt volgende week op  Zeeuws Vlaanderen tegen HVV’24 (Hulst).