Datum

19 mei 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag is het VVAC VR1 gelukt om in Lepelstraat (NB) een plaatsje af te dwingen voor de nacompetitie.

VVAC opende sterk maar nadat de eerste kansen gemist werden, zakte het spelniveau.  Na 15 minuten leidde dit zelfs tot een penalty. Ondanks dat deze penalty makkelijk gegeven werd, riep VVAC het onheil zelf over zich af. VVAC rechtte daarna we gelijk de rug en kwam een minuutje later al weer op 1-1 door topscorer Eline Dekker.

Na rust zag de begeleiding een ander VVAC. Er werd keihard geknokt voor elkaar, en de beleving was veel groter. Het was eerst Marlies Terlouw die de 1-2 en de 1-3 op het scorebord schoot. In de 80e minuut schoot Lindsey Brouwer de 1-4 op het bord.

Een paar minuten voor tijd deed Marjola Girls nog wat terug, maar het slotakkoord was voor de deze middag driemaal scorende Marlies Terlouw 2-5.

Als VVAC volgende week thuis wint dan wordt VVAC knap 3e achter het sterke JVOZ/Sparta en Dauwendaele. Een prachtig resultaat waarin maar liefst 26 speelsters in meer of mindere mate dit seizoen hebben bijgedragen!