Datum

8 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

VVAC boekte zaterdagmiddag in zijn tweede bekerwedstrijd een knappe zege op de beloftenploeg van Kozakken Boys. De Ottolanders maakten een 0-2 achterstand goed en sloten op De Put af met een 3-2 overwinning.

Mark Wemmers was met een rake vrije trap de gevierde man aan VVAC-zijde. Saillant detail was dat de winnende treffer viel uit een situatie waarbij de arbiter van dienst de voordeelregel niet toepaste, maar Wemmers na het affluiten alsnog raak pegelde.

Bart Koomans had de thuisploeg na de theepauze met zijn aansluitingstreffer op 1-2 gezet, waarna Joran Houweling voor de gelijkmaker zorgde.

Veerkracht
Trainer Marten Boverhof toonde zich blij met het resultaat. “De tweede helft hebben we ons prima herpakt, na een wat matige eerste vijfenveertig minuten. Net als vorige week tegen Sleeuwijk maken we ook vandaag weer een 0-2 achterstand goed en dat duidt erop dat we zowel in conditioneel opzicht als qua veerkracht wel goed zit.”

VVAC neemt het in de derde en laatste groepsfasewedstrijd op tegen buurman SV Noordeloos, dat met twee nederlagen (Kozakken Boys 0-1, Sleeuwijk 0-4) al niet meer verder kan bekeren.

(bron: Regio-Voetbal)