27 oktober 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

VVAC leek tegen Hardinxveld op weg naar een overwinning.

"In de eerste helft speelden we fantastisch en waren we heer en meester. Al na twee minuten kregen we een kans", aldus Vonk, die VVAC op het halfuur wel zag scoren. Een prima aanval via Rick Damsteegt en Tom den Besten eindigde bij Nick Lakerveld; 1-0.

Om onduidelijke redenen zag de niet al te beste fluitende Beumer kort voor rust een overtreding van Roland Bos. De rake strafschop, een cadeautje voor Hardinxveld, betekende een onverwachte 1-1.

Ook de ommekeer in de wedstrijd, want in deel twee was VVAC een stuk minder. "Bij de 1-2 stonden we te slapen en de 1-3, uit een makkelijk gegeven vrije bal, was de doodsteek."

(bron: Regio-Voetbal)