VVAC VR1 in sensationele wedstrijd naar 6-5 overwinning

Datum

24 november 2018 12:45

Accommodatie

Onbekend

In de voor VVAC VR1 belangrijke wedstrijd tegen Vreeswijk VR1 zijn de punten op De Put gebleven.

VVAC opende sterk en kreeg dan ook de eerste kansen. Helaas voor VVAC werden deze kansen gemist. De eerste de beste aanval van Vreeswijk werd wel keurig afgerond. En zo stond het na een kwartier 0-1. Een lelijke streep door de rekening.

Gelukkig werd de stand nog voor de rust gerepareerd door doelpunten van Marlies Terlouw en Danielle de Ruijter. Na rust konden de vrouwen uit Nieuwegein toch weer op voorsprong komen door twee Vreeswijkse doelpunten. VVAC rechtte toch weer de rug en het was Nienke van Elk die de stand gelijk trok.

Eline Dekker bracht de Putbewoners weer op voorsprong na een goede voorzet van de linkerkant. Toch ging het opnieuw mis aan Ottolandse kant en zo stond met nog 15 minuten te spelen een stand van 4-4 op het bord. Marlies Terlouw en Nienke van Elk leken de wedstrijd te beslisten de wedstrijd 6-4. Maar het slotakkoord was toch weer voor Vreeswijk 6-5.

De dames van VVAC bezetten momenteel een knappe tweede plaats. Aanstaande zaterdag komt koploper Sleeuwijk op bezoek, die zich afgelopen zomer flink versterkt heeft.