Datum

11 mei 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

VVAC VR1 heeft afgelopen zaterdag, met nog  één wedstrijd te gaan, de belangrijkste doelstelling van dit seizoen gehaald. VVAC kan de belangrijke derde plaats namelijk niet meer ontgaan en stelt daarmee een nacompetitieticket voor promotie naar de 2e klasse veilig.

Afgelopen zaterdag trok  VVAC  tegen de buren uit Noordeloos aan het langste eind. Dit gebeurde uiteindelijk pas in de slotminuut.

VVAC begon matig aan de wedstrijd. Men kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Lindsey Brouwer, die uit een corner van dichtbij kon binnen schieten. Daarna ging er zoveel mis aan VVAC-zijde, dat het logisch was dat SV Noordeloos kansen kreeg. Uit twee van deze kansen wist Noordeloos te scoren en zo stond er een terechte 1-2 ruststand op het bord.

Vrije trap
Na rust ging het aan VVAC zijde iets beter, maar ook Noordeloos kreeg, zeker aan het begin van de tweede helft nog mogelijkheden. Halverwege de tweede helft kon VVAC toch scoren. Het was Mirna Jungheim die uiteindelijk een voorzet van Danielle de Ruijter kon binnen werken. Diezelfde De Ruijter scoorde in blessuretijd uit een vrije trap de 3-2.