10 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Deze week tegen de nummer 8 van de ranglijst; Tricht VR1

De dames uit Tricht hebben tot nu toe 3 punten uit 4 wedstrijden. De eerste drie wedstrijd werden steeds net verloren met één doelpunt verschil. Vorige week hebben ze dan de eerste drie punten behaald tegen de nummer 11 van de ranglijst; Odysseus VR3.

Helaas wat mindere berichten deze week. Daniëlle de Ruijter heeft tijdens de training van dinsdag een enkelblessure opgelopen. Nathalie de Korte heeft op de training haar knie verdraaid en kan deze wedstrijd ook niet spelen. Kim de Wit heeft na een bezoek aan de dokter te horen gekregen dat zij rust moet houden om te herstellen aan haar scheenbeenblessure.

Deze thuiswedstrijd hebben we wederom een pupil van de week. Thirza de Groot uit de MO13-3. Deze overal inzetbare verdedigster zal vandaag het doel van de tegenstanders mogen trotseren.

Opstelling
De volgende 11 zullen beginnen tegen de dames van Tricht. Van links naar rechts;

Marlies Terlouw

De wisselspelers van vandaag zijn Fleur van Oosterhout en Lieke van Wijk.

VVAC begint sterk aan de wedstrijd na 1 minuut en 26 seconden was het Eline die een grote mogelijkheid kreeg om de 1-0 binnen te schieten. Echter kwam de keepster goed uit en blokkeerde de bal.

De volgende kans ontstaat in de 5e minuut. Nienke geeft een mooie steekbal op Marlies. Zij gaf deze bal goed en strak voor. Eline ving de bal op en draaide hem achter het standbeen het doel in. 1-0 voor VVAC!

In de 15e minuut een kans voor open doel. Eline gaf een diepe pass op Marlies. Marlies gaf wederom een strakke pass voor. Nienke hoefde hem alleen maar binnen te lopen. Maar helaas. Ze kreeg haar voet niet goed tegen de bal. 19e minuut. De dames van Tricht speelde mooi positiespel in het strafschopgebied en hieruit volgde de 1-1. 20e minuut. De verdediger van Tricht speelde de bal terug naar de keeper. Zij pakte de bal in haar handen. Indirecte vrije trap voor VVAC. Deze bal werd hard in de muur geschoten.  35e minuut, grote kans voor Geralde. Zij schoot de bal over na een voorzet van Eline. 37e minuut. Geralde pakte de bal af van een verdedigster en legde deze mooi klaar voor Nienke. Zij schoot de bal hard op de keepster. 40e minuut. De spits van Tricht breekt door na een zwakke bal vanuit het midden. Verdediging slaagde er niet in om haar tegen te houden. 1-2 voor Tricht.

In de 58e minuut komt ilona aan de bal in het strafschopgebied. Ze kapt de laatste verdedigster uit en haalt uit op de keeper. 65e minuut, Geralde wordt gewisseld en in haar plaats komt Fleur. In de 68e minuut. Marlies krijgt een diepe steekpass van Nienke en geeft deze voor. Deze wordt ingeschoten door onze centraal verdediger Leanne. 2-2.

In de 73e minuut kwam Nienke netjes aan de bal, Marlies liep goed vrij waardoor er een mooie steekbal kwam vanuit Nienke. Dit ronde Marlies netjes af. 3-2! Het was een zeer moeizame wedstrijd. Tricht heeft goed druk gezet, maar gelukkig kunnen de drie punten vandaag op de put blijven!