27 oktober 2018 13:15

Accommodatie

Onbekend

VVAC VR1 heeft afgelopen zaterdag een gevoelig verlies geleden. De inzet van de meiden was er zeker, maar het spel was veel te onrustig en onnauwkeurig op het zware veld.

Na een kwartier spelen ging het mis in de opbouw bij VVAC en zo kwam Driebergen op voorsprong 1-0. Toch kreeg VVAC ook kansen en het was Marlies Terlouw die een voorzet van Danielle de Ruijter binnen kon werken. Nog voor rust kwam Driebergen op voorsprong door een corner in een keer binnen te werken.

Na rust waren de ploegen weer aan elkaar gewaagd, maar het zat VVAC deze wedstrijd niet mee. Halverwege de 2e helft kwam VVAC met 1-3 achter. VVAC ging vervolgens 3-3-4 spelen. Eline Dekker bracht weer hoop door vanaf de rechterkant een bal bij de 2e paal binnen te draaien. Helaas was het toch weer Driebergen wat de 2-4 scoorde. Het slotakkoord was voor Danielle de Ruijter die de 3-4 scoorde.