Datum

10 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Talrijk was wederom onze selectie uit bij Sleeuwijk. Met een 4-4-2 startend uit de banken was er diepgang beoogd op de flanken. Sleeuwijk zakte echter zover in, diepgang had weinig zin. Het werd een drukke bedoening op de helft van de tegenstander, zonder dat we echt gevaarlijk werden. Sleeuwijk kwam er andersom wel een paar keer uit in de counter en schreeuwde nog moord en brand voor een penalty. De thuisfluiter bleek gelukkig geen thuisfluiter. Mark was opgelucht, achterin weer een cruciale penalty veroorzaken hing in de lucht. Het overwicht leverde hier en daar wat doelpogingen op van EJ, maar het zat niet mee. Tijdens aanvallend dat borduren kreeg Machiel flink wat schoppen te voortduren. Op randje 16 werd dit keer maar moeizaam gereageerd door de keeper van Sleeuwijk, tijdens de zoveelste vrije trap. Wat een grap, want Anne-Jan bleek het meest gretig en toverde met zijn kromme teen de bal over de lijn heen!

Conditie
De tweede helft was het toch wel vrij zeker, Sleeuwijk was door zijn gifbeker. Conditioneel liepen we er flink overheen en de grappen werden al gemaakt want de voorhoede scoorde er nog geen. Dat de keeper een reeks pogingen van Machiel wel goed pakte zorgde voor hilariteit op de bank, zeker toen Anne-Jan een corner in de kluts op lekkere wijze in het doel kopte. Zo moet het dus, geklaard die klus.

Wedstrijdheld
Tovenaar Anne geeft binnenkort een workshopje uit Spanje, hoe je ballen wél goed kopt, met franje. Helaas, vooralsnog geen inschrijvingen. Anne kopte een minuut later zelfs bijna zijn eerste hattrick ooit, maar de bal werd nog knap van de lijn geplukt. Tot slot werd het al weken voorspeld, dat Van Ginkel zich een dezer dagen zich voor zijn eerste doelpunt meldt. Daarmee werd hij de absolute wedstrijdheld. Na een zoveelste versierde vrije trap positioneerde Sander zich goed en schoot de voorgekomen bal binnenkantje voet: 3-0.