Datum

7 maart 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag heeft VVAC VR1 tegenstander Houten VR2 op een 7-0 nederlaag getrakteerd.

Heel de wedstrijd had VVAC het betere van het spel, maar tot grote kansen kwam het de eerste 30 minuten nog niet. VVAC was op bepaalde momenten te slordig en te gemakzuchtig. Uit een corner van Nienke van Elk was het uiteindelijk wel raak. Het was Danielle de Ruijter die de bal, uit een kluts voor het doel, uiteindelijk binnen roste. Een gevaarlijke ruststand, en dat besef was er gelukkig bij de VVAC meiden.

De tweede helft werd er beter gespeeld. De 2-0 kwam uit een aanval van de linkerkant. Het was Nienke van Elk, die Danielle de Ruiter wegstak. Haar voorzet bereikte de ingelopen Eline Dekker 2-0.

Vervolgens ging het hard aan VVAC zijde. De 3-0 was een bal die Marlies Terlouw, nadat de bal onderkant lat uit het doel stoot, binnen kon schieten. Uit een corner werkte Eline Dekker koppend de 4-0 snoeihard tegen de touwen. Het laatste kwartier vielen de laatste drie doelpunten. Marlies Terlouw kon na een pass van Nienke van Elk alleen op de keepster afgaan; 5-0. Het slotakkoord was met twee afstandsschoten van 25 en 35 meter voor Nienke van Elk.

Volgende week speelt VVAC VR1 de derby tegen Peursum VR1.