Datum

15 februari 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

Tricht uit altijd lastig. Maar afgelopen zaterdag was het anders. VVAC heerste zonder goed te spelen.  De eerste grote kansen leverden helaas nog geen doelpunt op. Maar na 20 minuten werd de ban gebroken. Het was Marlies Terlouw die na een snelle voetbeweging de bal binnen kon schieten. De 2e volgde snel daarop. Het was een schitterende goal van Danielle de Ruijter, het lukte haar om bijna vanaf de achterlijn de bal over de Trichtse doelman heen te schieten.

Tricht werd de eerste helft met wind mee zelfs niet gevaarlijk. En VVAC kon voor rust de 3-0 nog aantekenen. Het was Eline die met binnenkant voet een bal uit de lucht binnen schoot.

En zo kon VVAC met een ruime voorsprong aan de 2e helft beginnen. Deze was echter maar 5 minuten leuk. In die fase kon Nienke van Elk, dan ook de 0-4 scoren. De rest van de 2e helft gaf VVAC niet meer thuis, en het niveau zakte naar een bedenkelijk peil. Maar het belangrijkste was dat VVAC 3 punten op zak had, en daar kon een Trichtse eretreffer niks aan veranderen.

Een speciale dank aan Mo, die op vrijdag avond om 23:50 over de app gevraagd werd of hij zou willen vlaggen, en ons speciaal naar Tricht achterna reisde.