VVAC VR1 loopt tegen eerste nederlaag op

23 november 2019 12:30

Accommodatie

Onbekend

In Asperen heeft VVAC VR1 de eerste nederlaag van het seizoen geleden: 2-1.

Al na een kwartier ging allereerst Marlies Terlouw het veld af na stevig geraakt te zijn. Vervolgens noteerde Asperen de eerste grote kans, maar 1 op 1 was Evelien Kamperman -die na anderhalf jaar weer een wedstrijd speelde- heer en meester.

Na een fout in de Asperense verdediging kon Danielle de Ruijter alleen op de goalie afgaan en vrij makkelijk scoren.

De eerste 10 minuten na rust leek er voor VVAC nog niks aan de hand, maar Asperen kwam daarna steeds vaker op de Ottolandse helft. En na 20 minuten viel dan ook de gelijkmaker 1-1. Vervolgens raakte Jasja van der Grijn geblesseerd en moest op de brancard het veld verlaten. Direct daarna viel de 2-1. VVAC probeerde nog kansen te creëren. Asperen overleefde soms met pijn en moeite, maar de 2-1 bleef uiteindelijk op het bord staan.