VVAC VR1 boekt prima overwinning op Houten 2

Datum

28 september 2019 16:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 28 september toog VVAC VR1 af naar Houten, waar een tot nu toe onbekende tegenstander wachtte. Vanaf de eerste tot de laatste minuut was VVAC de bovenliggende partij.

Halverwege de eerste helft werd dit ook in de score uitgedrukt. Danielle de Ruijter kwam goed naar binnen en schoot de bal goed in. Daarvoor was VVAC al een paar keer gevaarlijk geweest.

Een paar minuten later kon de Putbewoners weer juichen; 2-0. Deze kwam van de voet van Mirjam Korevaar die de bal tegen de wind in zag stijgen en precies achter de goed keepende doelvrouw zag vallen. De 3-0 kwam uit een hoekschop waarbij Leanne Bos de bal over de doellijn werkte. De bal kwam echter toch via een voet weer het veld in, waar Ilona Karsdorp klaar stond om de bal binnen te rossen. En zo stond er een prima 3-0 ruststand op het bord.

Ook na rust een goed VVAC, waarbij net na rust VVAC al 2x had kunnen scoren. Het laatste kwartier van de wedstrijd, waar junior Noor Schoonderbeek nog in mocht vallen, liep de score verder op. Eerst was het Eline Dekker die opeens voor de keepster kon verschijnen en de 4-0 binnen lepelde. De 5-0 eindstand kwam vanuit een in 1x ingedraaide corner van Danielle de Ruijter.