1 februari 2020 12:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag is het de vrouwenhoofdmacht niet gelukt om 3 noodzakelijke punten mee te nemen uit Hardinxveld.

De wedstrijd begon wel goed aan Ottolandse zijde  Na 4 minuten kon Nienke van Elk uit een rebound scoren. Daarna kreeg VVAC nog enkele grote kansen, maar deze werden allemaal gemist.

In de loop van de eerste helft kon Hardinxveld op het middenveld een paar keer doorlopen en vanuit daar ook gevaarlijk worden. Na 25 minuten gaf Hardinxveld al een keer een gevaarlijk signaal af, maar de 1-1 kon op dat moment nog net voorkomen worden. Na 35 minuten was echter het wel raak. Nadat men bij VVAC aan de noodrem moest trekken, mocht  Hardinxveld een strafschop nemen, welke onberispelijk werd binnen geschoten. En zo gingen de meiden rusten met een 1-1 ruststand.

De tweede helft een agressiever VVAC wat wel overal kort zat en Hardinxveld massaal terugdrong. VVAC kreeg ook nog wel kansen, maar steeds zat er weer net een voet tussen en zo bleef er een teleurstellende 1-1 op het bord staan. VVAC blijft koploper, omdat ook de concurrent  gelijkspeelde.