Datum

7 december 2019 12:00

Accommodatie

Onbekend

Het is VVAC VR1 gelukt om bij IJFC de 1e periodetitel binnen te slepen. In IJsselstein werd een moeilijke wedstrijd verwacht, maar de ploeg van Arthur Dorre was vanaf het begin goed bij de les. Net als de week ervoor stond er binnen 20 minuten een 2-0 stand op het bord voor VVAC. Het was 2x Marlies Terlouw die kon scoren. De ploeg uit IJsselstein kon slechts een enkele keer door een hoekschop voor wat gevaar zorgen. Verder was het toch echt eenrichtingsverkeer.

Na een half uur kon Marlies Terlouw zelfs een echte hattrick noteren. Na 45 minuten stond er net als de week ervoor een 3-0 ruststand op het bord.

De 2e helft was nog geen 40 seconden oud en het was alweer raak. Nienke van Elk haalde  van zo’n 25 meter uit en liet de doelvrouw kansloos. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. De honger van VVAC was nog echter nog niet gestild. Na 90 minuten stond de teller voor VVAC op 8 doelpunten na nog  doelpunten van Eline Dekker (2x), Mirna Jungheim en Leanna Bos.