Bloklandsekade 2
2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

VVAC mocht afgelopen zaterdag aantreden tegen SVO DKS uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen).  Na een goede wedstrijd met onder-21 tegen Streefkerk VR1, 5-0 winst, zaten Deborah van der Stoep en Dorien Korevaar voor het eerst bij de selectie. De club uit Koewacht begon veel beter aan de wedstrijd dan VVAC. VVAC speelde slordig en leverde heel veel ballen in. De verdediging van VVAC gaf echter weinig kansen weg, mede ook omdat een goede eindpass ontbrak bij de bezoekers.

Na een half uur kwam VVAC geheel tegen de verhouding op voorsprong door Marlies Terlouw.  Vijf minuten later kreeg SVO/DKS echter alweer de kans om gelijk te maken na een overtreding net binnen de 16. De aanvoerder schoot echter naast, waardoor VVAC met 0-1 kon gaan rusten.
Na rust kwam er een agressiever VVAC uit de kleedkamer en de tweede helft was dan ook volledig voor de thuisclub. De belangrijke 2-0 kwam van de voet van Eline Dekker, nadat Laura Kortleve binnen de 16 werd gevloerd. Noor Schoonderbeek maakte daarna het feest compleet, nadat ze een voorzet van Ilona Karsdorp bij de 2e paal binnenliep.

De 4-0 eindstand werd na goed voorbereidend werk van Noor Schoonderbeek binnen gelopen door Marlies Terlouw.