Middelweg 54
4196JJ
TRICHT
tel. 0345-572228

Zaterdagmiddag in een heerlijke najaarszon werd de wedstrijd Tricht VR1- VVAC VR1 gespeeld. VVAC begon onzorgvuldig op het snelle kunstgras in Tricht. VVAC kreeg het eerste half uur bijna geen kansen. Het overwicht was er wel, maar een goede eindpass ontbrak.

Na 30 minuten was het Danielle de Ruijter die de ban brak en VVAC eindelijk op voorsprong schoot. In de 35e minuut moest aanvoerder Ilona Karsdorp het veld verlaten, nadat ze ongelukkig in aanraking kwam met een aanvaller van Tricht. Noortje Eikelenboom was haar vervangster. Na 40 minuten was het Eline Dekker die VVAC op een 2-0 voorsprong kon zetten.

Na rust een beter VVAC. De wedstrijd werd definitief beslist door Mirna Jungheim die eerst vanaf 20 meter de bal in de rechter bovenhoek schoot. Vervolgens kon Mirna een paar minuten later raak koppen uit een corner van Nienke van Elk 4-0 . Daarna ging het hard met de doelpunten. VVAC bleef gretig en uiteindelijk stond de teller na 90 minuten op 0-8 na nog 3 doelpunten van Danielle de Ruijter en een strafschop van Marlies Terlouw.

Aanstaande woensdag 20 oktober speelt VVAC VR1 om 20:00 een inhaalwedstrijd tegen Hardinxveld-Giessendam.