Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

Het zat al een tijdje te broeien, de eerste driepunter van het seizoen voor de JO11-3 is binnen.

Na een gelijkspel in Veen en twee nipte nederlagen tegen respectievelijk SVW en Sleeuwijk was deze keer GJS onze tegenstander. Dat er van voorgaande wedstrijden geleerd kan worden is vandaag wel gebleken.

Arrien en Thomas hebben afgelopen week scherp getraind en de koppies voor de wedstrijd dezelfde kant op laten staan. Er werd scherp gestart en meteen druk zetten was het advies. Nou dat heeft GJS geweten, ze kwamen niet onder de druk uit en na een minuut of 4 was het Sven die met een pegel de 0-1 binnenknalde.

Met Isa in de goal de eerste helft waren ook de andere dames Roos en Vera positief aanwezig. Roos was met name voorin aanwezig en Vera speelde een solide partij op linkshalf. Rond de tiende minuut maakt Daan er 0-2 van deze goal wordt rap opgevolgd door een prima doelpunt van Cas. 0-3

Het was eenrichtingsverkeer voor rust en hoe de trainer van GJS ook wisselde en coachte, VVAC bleef de aanvallende ploeg. Het was Roan die op de paal knalde waarna Sven de rebound binnenschoot 0-4, wat een sensatie! Even later krijgt Daan het op zijn heupen en via een schot en een solo staat het opeens 0-6.

Mede dankzij het uitstekende verdedigingswerk van Melle en Ard en het goede keeperswerk van Isa komt GJS voor rust niet tot scoren. Wel lukt het VVAC nog een keer voor rust. Met een assist van Daen krult Cas de bal klem in de kruising, ruststand 7-0!

Na de rust gaat GJS dan toch uit een ander vaatje tappen. Meteen wordt duidelijk waarom deze ploeg bovenin de middenmoot meedraait, want na twee minuten is de nieuwe keeper Daen kansloos en scoort GJS hun eerste goal van de dag. Even later wordt er niet adequaat genoeg verdedigd, waardoor GJS pardoes nogmaals kan scoren. Het zal toch niet……

Nee dat zal niet! Sven, weer ouderwets in bloedvorm, zorgde met een mooie lob dat de opgebloeide hoop van GJS weer teniet gedaan wordt. Daan weet daarna nog zijn derde te maken, het is zijn eerste hattrick van het seizoen!

Tot slot weet Roos de dubbele cijfers op het bord te zetten, na een paar gemiste kansjes wist ze eindelijk het net te vinden, eindstand 2-10!

Al met al een leuke wedstrijd met een sportieve tegenstander.