Mekelweg 8
2628CD
DELFT
tel. 015-2782441

VVAC Vrouwen 1 heeft met een 1-8 overwinning uit bij Ariston'80 uit Delft haar debuut gemaakt in de 2e klasse. Na het kampioenschap van vorig jaar is het voor het eerst in de geschiedenis dat het vaandelteam van de vrouwenafdeling van VVAC op dit niveau acteert.

De eerste helft liep bijna vlekkeloos voor de groenwitten. Door doelpunten van Nienke van Elk, Noor Schoonderbeek, Marlies Terlouw en nieuwkomer Annet de Bruijn (2x) ging VVAC met een 1-5 stand de rust in. Na de rust speelde VVAC de wedstrijd degelijk uit en wist het zelfs door doelpunten van Nienke van Elk (2x) en Marlies Terlouw uit te lopen naar een 1-8 eindstand.

Volgende week treffen de vrouwen van VVAC op het eigen Sportpark de Put de vrouwen van het ambitieuze Kloetinge. De wedstrijd begint om 15:00 uur. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, dus alle support is welkom!