Bloklandsekade 2
2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

VVAC Vrouwen 1 heeft ook haar vierde competitieduel in de 2e klasse gewonnen. Zonder in grote problemen te komen werd het Rotterdamse VVOR met 5-1 verslagen.

Op een winderig sportpark De Put kwam VVAC in de eerste helft op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Laura Kortleve en Daniëlle de Ruijter. Uit een van de enige keren dat VVOR gedurende de wedstrijd in de zestien van VVAC kwam, wisten ze nog voor rust de aansluitingstreffer te maken.

Na rust schakelde VVAC een tandje bij en liep het door mooie doelpunten van Daniëlle de Ruijter, Evy Vlot en Marlies Terlouw uit naar een 5-1 voorsprong, die nooit meer in gevaar kwam.

Met 12 punten uit vier wedstrijden is VVAC de koploper in de competitie. Komend weekend zijn de dames vrij. Zaterdag 28 oktober gaan de groenwitten op bezoek bij Forum Sport in Voorburg.